• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
        
   Voet naar binnen    Voet naar buiten

_____________________________________________________________________________________________________

Let op: Afmetingen zijn altijd: Hoogte x Lengte x Voet en op de site zijn de prijzen excl. btw en excl. transport.

Silowanden voet naar binnen

Onder silowanden die met de voet naar binnen, ook wel silo keerwanden genoemd ,  verstaan we keerwanden met een hak. Deze silo keerwanden voorzien van een hak zijn zo geconstrueerd dat ze volledig vrijstaand kunnen worden toegepast en een grondwal aan de buitenzijde zoals bij de standaard keerwanden wel bij silo keerwanden niet nodig is.  Deze silo keerwanden zijn uitermate geschikt voor het creëren van een sleufsilo t.b.v. graskuijlen en maïsopslag. Uiteraard kunnen wij een complete sleusilo leveren inclusief betonplaten. Middels onze T keerwanden kunnen meerdere sleufsilo's naast elkaar gecreëerd worden. Naast silo keerwanden zouden megablokken en multiblokken tevens prima toepsbaar zijn voor dezelfde functie.

Hoekverbinding met Silowanden

Bij een dit type keerwand worden de hoekverbindingen gemaakt met behulp van een voetsparing, dat wil zeggen dat er een hoek uit de voet van de twee keerwand wordt verwijderd waardoor de keerwanden in elkaar vallen. Dit kan tijdens productie vooral bij  90 graden hoeken en dit kan achteraf als er een hoek groter of kleiner is als 90 graden. De keuze voor achteraf is omdat de hoek dan vaak het beste bij plaatsing bepaald kan worden.  

Indien u een voordelige vloer in uw sleufsilo wenst kunt u altijd onze actuele aanbod opvragen van 2e keus bestrating.


Offerte aanvragen? Dat kan ook makkelijk via ons e-mail adres [email protected]

Transport en plaatsing van keerwanden.

Een belangrijk deel van de prijs van uw keerwanden wordt bepaald door de kosten van het transport. Om de transport prijs te balen is het gewicht en de afstand bepalend en hebben we u dus de lever adres nodig. Ook is het mogelijk om de keerwanden direct te plaatsen vanaf de vrachtwagen klik voor de mogelijkheden op de link Transport en plaatsing van keerwanden.

De Silo keerwanden die op onze website vermeld staan zijn excl. btw en excl. transportkosten. U kunt gebruik maken van onze button " In Offerte" om een prijs bij ons aan te vragen. Wij zullen u direct een scherpe offerte toesturen.

U kunt ons bellen op 0315-324435 of heel makkelijk via onze e-mail adres [email protected]

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.