• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-18 van 28

Pagina
per pagina

Producten 1-18 van 28

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Jumboblokken tegen inbraak of als afzetting

Jumboblokken zijn een efficiënte oplossing voor het voorkomen van schade, maar tegelijkertijd dient het ook als inbraakpreventie bij glazen puien van grote showrooms van bijvoorbeeld autogarages, meubelboulevards en tankstations. De blokken kunnen uitstekend toegepast worden in uiteenlopende locaties. In de praktijk voorkom je met een jumboblok dat er iemand parkeert, laad en lost op plaatsen waar dit eigenlijk niet mag, zoals onterecht parkeren bij een nooduitgang. Jumboblokken, ook wel bekend als varkensrug, zorgen middels een opvallende kleur en vorm voor een duidelijke wegafscheiding, waardoor de parkeerstructuur in één opslag duidelijk wordt en een gevaarlijke verkeerssituatie wordt voorkomen. De varkensrug kan tenslotte ook gewoon ook als stootband, sierelement en pleinafzetting worden gebruikt in het straatbeeld.

Jumboblokken van Mholf-bestrating

De jumboblokken van Mholf-bestrating zijn leverbaar in diverse kleuren waaronder, wit, grijs en geel. U kunt er ook voor kiezen om multi blokkennature blokkenkorf blokken of silowanden toe te passen.Zodra de jumboblokken in combinatie met betonplaten/stelconplaten worden geplaatst is het geheel compleet. Door het gewicht en de vormgeving hebben onbevoegden weinig grip op de blokken van Mholf-bestrating. Voor u zijn de varkensruggen, met het juiste gereedschap, echter goed te verplaatsen. Tot slot is er geen onderhoud vereist. Het feit dat de varkensruggen van beton zijn gemaakt zorgt ervoor dat er vrijwel geen slijtage zal zijn.

Bestel uw jumboblokken bij Mholf-bestrating

Bent u nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden van onze jumboblokken/varkensruggen? Zie ons assortiment en bekijk de prijs per product.* U kunt ook direct een offerte aanvragen tegen een scherp tarief. Het aanvragen van een persoonlijke offerte kan tevens ook door een mail te sturen naar het volgende mailadres [email protected] 

(onze overkoepelende organisatie). *deze prijs is exclusief btw en bijkomende transportkosten.

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.