• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

13 producten

per pagina

13 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Megablokken: die ook betonnen megabloks, betonblokken, stapelbloken, nopblokken of legioblokken

Keerwanden en scheidingsmuren maken is met de betonnen elementen van Mega-Block® kinderspel. Betonnen megablokken kunnen voor zeer veel doeleinden worden toegepast. Megablokken worden gebruikt om bijvoorbeeld zand, afval en schroot op te slaan.

Megablokken kunnen zeer goed als ballast dienen, met een gewicht van 2400 kg zal een megablok 160x80x80 hiervoor een uitstekende toepassing zijn.
Er kan gekozen worden voor megablokken met noppen maar uiteraard zijn megablokken ook zonder noppen verkrijgbaar. Aangezien de megablokken dankzij het gewicht lastiger te transporteren zijn, is het handig om een offerte aan te vragen. Na aanvraag ontvangt u een megablokken offerte doorgaans dezelfde dag in de mail retour.

Informatie pagina'sMegablokken voor opslag vakkenMegablokken / stapelblokken bij een taludMegablokken als Brandwerende scheidingswandMegablokken keerwandMegablokken sleufsiloMegablokken transport

Voordelen ten opzichte van andere systemen zijn de lage aanschafprijs, de relatief eenvoudige (ver)plaatsbaarheid en het onbeperkt hergebruik van de elementen. Een scheidingswand of keerwand van Mega-Block®  / megablokken is tegen ca. 80 % van de aanschafprijs te verkopen.


Om het aantal benodigde Megablokken 160x40x80 en 160x80x80 cm te berekenen deelt u het wandoppervlak door 1,28. Bij de afmeting 160x80x40 kunt u het wandoppervlak delen door 0,64.

Offerte aanvragen? Dat kan ook makkelijk via ons e-mail adres [email protected] of door te bellen naar 0315-324435.

Let op: Afmetingen zijn altijd: Lengte x Breedte x Hoogte

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.