• Snelle levering
 • Specialist in maatwerk
 • Een ruim assortiment
 • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Betonnen keerwanden

Keerwanden van Mholf-Bestrating.nl worden onder strenge kwaliteitscontrole gefabriceerd. Voor alle typen keerwanden zijn statische berekeningen voorhanden en indien gewenst kunnen deze met het versturen van een keerwanden offerte worden meegestuurd. 


Producten 1-18 van 121

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 121

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Keerwanden prijzen

Alle keerwanden prijzen zijn "vanaf" en exclusief transportkosten, voor het berekenen van de transportkosten zijn zowel gewicht als afstand twee bepalende factoren.

Informatie pagina's: Keerwanden als erfafscheiding, - Keerwanden langs een kade, - Keerwanden naast, trappen, - Keerwanden als silowand, - Mestopslag keerwanden, - Keerwanden bij talud, - T-Keerwanden bij opslag, Keerwanden verkeersklasse 30, - Keerwanden verkeersklasse 45, - Keerwanden verkeersklasse 60

Keerwanden plaatsen

Onze keerwanden zijn standaard grondkerend uitgevoerd, tegen meerprijs is het mogelijk de keerwanden met verkeersklasse uit te laten voeren. Zo zijn er keerwanden met een verkeersklasse 30, 45 en 60 verkrijgbaar. Keerwanden , T keerwanden , Hoek keerwanden en keerwandconstructies kunnen voor vele doeleinden worden toegepast, zoals:

   • Opslag van allerlei los te storten materialen zoals grind, zand, ertsen, zout, mest,vervuilde grond enz.
   • Los- en laadperrons.
   • Het opvangen van hoogteverschillen in terreinen.
   • Opvang van taluds, bijv. bij wegverbreding onder viaducten.
   • Opsluiting van wegen of wegbermen.
   • Kademuren en wanden langs grachten en vijvers.

Transport en plaatsing van keerwanden.

Een belangrijk deel van de prijs van uw keerwanden wordt bepaald door de kosten van het transport. Om de transport prijs te berekenen is het gewicht van de keerwanden en de afstand bepalend, en hebben we dus het afleveradres nodig. Ook is het mogelijk om de keerwanden direct te plaatsen vanaf de vrachtwagen, klik voor de mogelijkheden op de link Transport en plaatsing van keerwanden.

Wilt u meer informatie over keerwanden? Wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Onze specialisten informeren u met veel plezier over de mogelijkheden, zij maken dan ook graag een gespecificeerde offerte voor u. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.

Op Mholf-Bestrating.nl zijn de keerwanden met de volgende afmetingen aangegeven: Hoogte x Lengte x Voet (breedte). 

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.