• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Bij Silowanden kunnen wij onderscheid maken tussen silo keerwanden met de voet naar binnen geplaatst en silowanden met de voet naar buiten geplaatst; dit laatste type staat ook wel bekend als de bananen wand.

Bij silowanden met de voet naar buiten geplaatst hebben we het over keerwanden die doorgaans onbewapend zijn uitgevoerd en door hun relatief grote betonvolume en door hun kromming naar buiten hun sterkte hebben verkregen. Deze keerwanden /  silowanden kunnen voor veel doeleinden worden toegepast zoals voor opslag van mais en andere agragrische toepassingen, u kunt ze ook tegenkomen als tijdelijk verkeers geleiding.

Veelal zijn de standaard lengtes uitgevoerd in 3 meter stukken. Uitgezonderd de silowanden / keerwanden met een hoogte van 150 cm, deze kerende silowanden zijn uitgevoerd in standaard lengtes van 250 cm. Uiteraard kan elke gewenste paslengte geleverd worden. Indien u een sleufsilo wenst te creëren kunnen wij daar de benodigde betonplaten bij leveren. Naast betonplaten kunt u ook kiezen voor betonklinkers, u kunt hiervoor bijvoorbeeld ons actuele aanbod opvragen van 2e keus bestrating . Uiteraard kan de gewenste silo ook worden samengesteld middels megablokkennatureblokken en multiblokken

Voor een scherpe aanbieding van gewenste silowanden kunt u een offerte aanvragen, dat kan makkelijk via ons e-mail adres [email protected]

Transport en plaatsing van keerwanden.

Een belangrijk deel van de prijs van uw keerwanden wordt bepaald door de kosten van het transport. Om de transport prijs te balen is het gewicht en de afstand bepalend en hebben we u dus de lever adres nodig. Ook is het mogelijk om de keerwanden direct te plaatsen vanaf de vrachtwagen klik voor de mogelijkheden op de link Transport en plaatsing van keerwanden.

De Silo keerwanden die op onze website vermeld staan zijn exclusief BTW en transportkosten. U kunt gebruik maken van onze button "eerste aankoopkorting" om een prijs bij ons aan te vragen. Wij zullen u direct een scherpe offerte toesturen.

Ook kunt u ons bellen op 0315-324435 of mailen via [email protected].

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.