• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Met keerwanden van beton zal men in eigenlijk alle gevallen een grondwal aan de buitenzijde van een Silo moeten aanleggen om de wand genoeg tegendruk te geven aan de te keren zijde, dit geld niet voor Silowanden, deze zijn uitgevoerd met een “hak” waardoor naar buiten werkende krachten extra kunnen worden opgevangen en u hem dus gewoon op bestrating of betonplaten kunt plaatsen.

Silowanden kunnen volledig vrijstaand geplaatst worden met de voet naar buiten. De sleufsilowanden zijn te gebruiken voor diverse doeleinden zoals een mestopslag, maisopslag of een sleufsilo voor bijvoorbeeld opslag van mest en afvalproducten. Deze betonnen sleufsilowanden zijn ook perfect te gebruiken als grondkering of een erfafscheiding.


Sleufsilowanden; wat is er mogelijk?

Binnen de sleufsilo's zijn er twee verschillende type keerwanden, een met de voet naar binnen ook wel de keerwand met hiel en het type met de voet naar buiten dit type staat ook wel bekend als de banane wand. Beide kunnen in combinatie met betonplaten worden gebruikt om een silo te vormen alleen de manier van werken anders. De silowand met de voet naar binnen kan alleen een hoek vormen als daar een voetsparing in wordt toegepast, hierbij wordt een gedeelte van de voet ter plekke of bij producten verwijderd waardoor de voeten in elkaar vallen. Bij de silo wand naar buiten is dat makkelijker daar kan men iedere gewenste hoek zonder aanpassing toepassen.

Aanpassingen ten opzichte van de lengte, hoogte, schuinte (aflopend) zijn op aanvraag mogelijk. 

Informatie pagina's: MestopslagSleufsilo

Prijs Silokeerwanden

Let op: Alle prijzen van de silowanden zijn "vanaf" en geldig bij afname van min. 10 stuks excl.  transport. Bij afname van minder silowanden geld een toeslag oplopend tot 25% bij enkele sleufsilowanden. 

Transport en plaatsing van keerwanden.

Een belangrijk deel van de prijs van uw keerwanden wordt bepaald door de kosten van het transport. Om de transport prijs te bepalen is het gewicht en de afstand bepalend en hebben we dus het afleveradres nodig. Ook is het mogelijk om de keerwanden direct te plaatsen vanaf de vrachtwagen. Wilt u meer informatie? Kijk eens bij Transport en plaatsing van keerwanden.

Gegeven prijzen op de website zijn exclusief BTW en exclusief transport. U kunt gebruik maken van onze 'offerte-knop' om een prijs bij ons aan te vragen. Wij zullen u doorgaans binnen afzienbare tijd een scherpe offerte toesturen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen over onze producten? Neem contact op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.