• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Megablokken / Stapelblokken / legoblok / megablock

FraVin megablokken, stapelblok of ook wel Legoblok zijn ideaal als toepassing voor diverse opslagvakken, door het grote soortelijke gewicht van de blokken kunnen zelfs tot grote hoogte grind , zand en schrootvakken gecreëert worden. De betonnen stapelblokken kunnen op lokatie direct vanaf de vrachtwagen gestapeld worden.

De prijzen van de Megablokken zijn afhankkelijk van order grote en exclusief transport. Wilt u uw persoonlijke prijs vraag dan een offerte aan en wij zullen u dan een scherpe aanbieding doen inclusief transport.

Hoe snel kunnen Megablokken geleverd worden?

Wij hebben meerdere magazijnen in Nederland met voorraden tot 1000 stuks dit maakt levering binnen 5 werkdagen in veel gevallen mogelijk.

Doordat wij uit verschillende magazijnen kunnen beschikken, kunnen wij uw Megablokken in de meeste gevallen uit een voor u`zeer  gunstig gelegen magazijn leveren waardoor wij ons transport zeer scherp kunnen aanbieden.  

 

De megablokken zij leverbaar in twee breedte en twee hoogte maten, dit gecombinerd met de drie lengte maten maken de mogelijkheden voor toepassing van deze betonnen stapelblokken megablokken eindeloos.

Megablokken opslagvakken voorbeeld foto

Graag maken de medewerkers van Mholf desgewenst een tekening voor u zodat excact berekend kan worden hoeveel van welke megablokken benodigd zijn. Vraag bij ons een offerte aan 

Klik hier om naar de megablokken pagina te gaan met meer informatie

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.