• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Mholf-Bestrating.nl: Nr. 1 in Keerwanden, Betonplaten

Keerwanden, Betonplaten, Megablokken, Jumboblokken en Traptreden.


Bij Mholf-Bestrating.nl zit u niet alleen goed voor al uw sierbestrating. Ook plaveisel voor industriële en bedrijfsmatige toepassing vindt u hier volop. Deze bestelt u bovendien - in alle gewenste hoeveelheden - eenvoudig online. Zo heeft u uw zaken snel, eenvoudig en betaalbaar voor elkaar. Zo is het prettig zakendoen. Welke producten wij allemaal aanbieden? Mholf-Bestrating.nl verkoopt onder meer betonplaten, stelconplaten, keerwanden, megablokken, heipalen, silowanden, jumboblokken, stelconplaten en nog veel meer. En natuurlijk ook alle soorten sierbestrating. Dat is immers onze corebusiness.

Bent u aannemer, stratenmaker, agrariër, hovenier of inkoper? Dan weet u als geen ander dat u van een leverancier op aan moet kunnen. Niet alleen het financiële plaatje moet er goed uitzien, maar u moet ook op tijdige levering kunnen vertrouwen.

Keerwanden en Betonplaten bij Mholf-Bestrating.nl snel geleverd.

Zaken doen met Mholf-Bestrating.nl biedt vele voordelen. Zo bieden wij eenvoud, gemak en service. Maar dat is nog lang niet alles. Ook hebben wij te bieden:

  • Voordelige kwaliteitsproducten, met diverse aantrekkelijke aanbiedingen;
  • Een grote showroom waar u ons aanbod kunt bewonderen;
  • Een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding;
  • Grote voorraden en snelle levering;
  • Uitstekende klantenservice voor nieuwe én bestaande klanten;
  • De eenvoud en het gemak van online bestellen.

Trots zijn wij met name op onze uitstekende klantenservice. Dat gaat veel verder dan het vriendelijk te woord staan van u en het beantwoorden van vragen. Graag denken wij actief met u mee. Uw behoefte aan onze producten ontstaat vanuit een probleem. Vertel ons de toepassing die u in gedachten heeft en wij helpen u met de meest efficiënte en voordelige oplossing. Deze aanpak heeft geleid tot vele tevreden klanten in heel Nederland.

Megablokken en Jumboblokken

Tot de meest populaire producten van MHOLF behoren megablokken. Deze kunnen dienen als (tijdelijke) wegafscheidingen of om zand, hooi of puin af te scheiden. Ze staan ook wel bekend als nopblokken. Jumboblokken, ook wel varkensruggen genoemd, dienen bijvoorbeeld ter bescherming van winkelpanden tegen ramkraken en inbraak. Ook zijn ze geschikt als bochtbeschermer of ter voorkoming van het parkeren van auto's.

Dergelijke betonblokken zijn vanzelfsprekend lastig te transporteren. Ook hierin zijn wij u graag van dienst. Wij leveren ze af op een plek van uw voorkeur. De kosten hiervan zijn natuurlijk deels afhankelijk van de locatie. Vraag daarom gerust een offerte aan of neem contact met ons op.

Stelconplaten en Keerwanden

Betonnen keerwanden, zowel L- als hoek keerwanden, bestelt u ook bij MHOLF. Deze wanden zijn grondkerend en zijn daarmee uitermate geschikt voor de opslag van grond en puin. Ook bieden wij stelconplaten tegen concurrerende prijzen. Wij komen de platen afleveren en desgewenst ook op hun plek liggen. In principe hoeft u er geen omkijken naar te hebben. Neem daarom contact op met ons of vraag een offerte aan. Vanzelfsprekend bieden wij u een nóg scherpere prijs wanneer u de platen zelf plaatst en eventueel ook ophaalt.

Prefab heipalen

Voor de bouw leveren wij prefab betonnen heipalen. Ook deze zijn leverbaar door heel Nederland en België. Onze palen zijn direct uit voorraad leverbaar dus u kunt meteen aan de slag.

U kunt per mail of telefoon onze prijzen opvragen, een offerte heeft u op werkdagen binnen 24 uur bij u terug.

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.