• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Multi blokken

In korte tijd een solide keerwand plaatsen?.Deze Multi-Block® betonnen elementen bieden u de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig neerzetten van een doeltreffende afscheiding. Dankzij het in elkaar grijpende V-afdichtingsysteem sluiten de beton elementen perfect op elkaar aan en vormen zodoende en stabiele wand. De uitgekiende uitsparingen aan de onderzijde maken het met behulp van een eenvoudige heftruck makkelijk de blokken in iedere opstelling te plaatsen.

Multi blokken als silo bij opslag

Als u een silo wenst voor diverse opslagmogelijkheden kunt u kiezen om deze samen te stellen met multi blokken. Deze multiblokken hebben een hoogte van 150 cm en een gewicht van 2600 kg waardoor deze zeer stabiel zijn. In tegenstelling tot keerwanden , T keerwanden , megablokken , silowanden, silo keerwanden en nature blokken kunnen multiblokken middels transportgleuven eenvoudig met een heftruck geplaatst en verplaatst worden. Middels een mes- en groef systeem passen de blokken naast elkaar perfect in elkaar.

U kunt altijd een tekening van een gewenste multiblokken opstelling bij uw offerte opvragen.

Multiblokken als verkeergeleiding 

Naast de bekende jumbo blokken, ook wel varkensruggen genoemd, kunnen multiblokken ook toegepast worden om verkeer langs te geleiden. Deze multiblokken hebben een hoogte van 150 cm en een gewicht van 2600 kg waardoor deze zeer stabiel zijn. Multiblokken gebruikt als transportsparingen worden eenvoudig met een heftruck geplaatst

U kunt altijd een tekening van een gewenste multiblokken opstelling bij uw offerte opvragen. Voor complete terreininrichting inclusief betonplaten / stelconplaten bent u bij Mholf Bestrating aan het juiste adres.

Offerte aanvragen? Dat kan ook makkelijk via ons e-mail adres [email protected]

De prijzen op onze website zijn exclusief BTW en transport, wilt u uw prijs weten bel of mail ons en wij sturen u zo snel mogelijk scherpe offerte!

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.