• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Betonnen Barrier

Betonnen Barriers zijn een veelzijdige en duurzame oplossing voor het creëren van veiligheidszones en het beschermen van weggebruikers. Een innovatieve ontwikkeling binnen de betonnen Barrier is het koppelbare systeem met lepel sparingen voor heftrucks.

Dit systeem maakt het mogelijk om Barriers snel en eenvoudig aan elkaar te koppelen, waardoor een continue betonnen vangrail ontstaat. Bovendien zijn de Barriers voorzien van lepel sparingen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst met een heftruck. Dit maakt het plaatsen en verplaatsen van Barriers snel en efficiënt, waardoor tijd en kosten worden bespaard.


10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Onze betonnen Barriers met het koppelbare systeem en lepel sparingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. We bieden een breed scala aan Barriers met twee verschillende afmetingen en gewichten, zodat u de juiste Barriers kunt kiezen voor uw specifieke toepassing.

Onze Barriers zijn duurzaam en onderhoudsvrij, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor uw infrastructuur. 

Bovendien zijn onze Barriers optioneel te voorzien van reflecterende markeringen om de zichtbaarheid te vergroten bij slechte weersomstandigheden en 's nachts. Dit verhoogt de veiligheid op de weg en vermindert het risico op ongevallen.

Als u op zoek bent naar een betonnen Barrier met een koppelbaar systeem en lepel sparingen voor heftrucks, neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Barriers voor uw specifieke toepassing.
© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.