• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Verkeerselementen

Betonnen verkeerselementen zoals Barriers, schrikblokken, jumboblokken, antiparkeerelementen en anti-kraakelementen zijn essentiële onderdelen van onze wegeninfrastructuur. Ze bieden niet alleen bescherming voor automobilisten en voetgangers, maar ze helpen ook om de verkeersstroom veiliger en efficiënter te maken.


Producten 1-18 van 28

Pagina
per pagina

Producten 1-18 van 28

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Betonnen Barrier

Barriers zijn betonnen obstakels die worden gebruikt om de weggebruikers te beschermen tegen mogelijke gevaren, zoals bijvoorbeeld bij bruggen of viaducten. Tegenwoordig worden ze ook steeds meer gebruikt om voertuigen te stoppen bij bijvoorbeeld evenementen of festivals. De Barriers zijn uitgevoerd in massief beton met een gewicht van ca. 1350kg. Om verplaatsing van de Barrier makkelijke te maken zijn ze ook uitgevoerd met lepel sparingen. De Barriers zijn te koppelen als een soort vangrail en leverbaar in verschillende kleuren, eventueel met reflectie strook voor extra zichtbaarheid.

Jumboblokken

Jumboblokken zijn grote betonnen elementen die ook wel varkensruggen worden genoemd. Deze beton elementen worden gebruikt om bijvoorbeeld bedrijfspanden te beschermen tegen dat auto’s en vrachtwagens. Het gebeurd nog wel eens dat een auto doorschiet op een parkeerterrein of verkeerde route neemt wat gevaarlijke situaties of schade aan panden kan opleveren. Dit kan met een Jumboblok makkelijk voorkomen worden. Wij leveren Jumboblokken buiten het standaard beton ook in verschillende kleuren zoals geel, wit, rood en blauw.

Schrikblokken

Schrikblokken zijn betonnen elementen die worden geplaatst om het afsnijden van bochten door auto’s of vrachtwagens te stoppen. U komt ze vaak tegen in de binnenzijden van bochten te voorkoming van weg en bermschade.

Antiparkeerelementen zijn betonnen obstakels die worden gebruikt om te voorkomen dat auto's worden geparkeerd op plaatsen waar dat niet is toegestaan. Ze worden vaak geplaatst langs de kant van de weg of op parkeerplaatsen om te voorkomen dat mensen hun auto parkeren op plaatsen waar ze dat niet mogen. Anti-kraakelementen zijn betonnen obstakels die worden geplaatst om te voorkomen dat auto's op een bepaalde manier worden gemanipuleerd om bijvoorbeeld in te breken in gebouwen.

Betonnen verkeerselementen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook esthetisch zijn en kunnen bijdragen aan de uitstraling van een stad of gemeente. Door het gebruik van verschillende kleuren en vormen kunnen deze elementen worden aangepast aan de omgeving waarin ze worden geplaatst.

Als u op zoek bent naar betonnen verkeerselementen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan betonnen elementen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.


© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.