• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Mholf-Bestrating.nl staat garant voor de levering van producten van uitsluitend de beste kwaliteit. Voor het samenstellen van uw betonplaat of stelconplaat selecteren wij voor u uitsluitend de beste producten. Wij vinden het van groot belang dat u als klant tevreden bent over de betonproducten die u bij ons koopt, en dat u, samen met Mholf-Bestrating.nl kiest voor een duurzame investering. Er bestaat echter wel degelijk een verschil in kwaliteit. Graag informeren wij u over de verschillende opties die er zijn.

Voor de verharding van uw bedrijfsterrein zijn er diverse oplossingen te bedenken, zowel tijdelijk als permanent. Op steeds meer momenten is Stelcon® daarbij wellicht een passende oplossing. U kunt echter ook kiezen voor de levering van betonplaten. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen betonplaten en stelconplaten, en waar moet u op letten bij de keuze tussen betonplaten en stelconplaten?

Stelconplaten-BetonplatenStelconplaat-BetonplaatBetonplaat-Stelconplaat

 

Betonplaten
Betonplaten, of industrieplaten zijn prima te gebruiken voor het tijdelijk of permanent verharden van uw terrein. Dankzij de geringe maattolerantie van+/- 5% zullen betonplaten, of agriplaten voor een strak uiterlijk zorgen, al dan niet afgewerkt met een stalen hoekrand. Bovendien zorgt het unieke mengsel van betonplaten ervoor dat u kiest voor een product met lange levensduur, zonder dat er veel onderhoud nodig is. Betonplaten zijn, dankzij hun hijsgaten, eenvoudig te plaatsen. Hiervoor is het wel van belang dat u onze legvoorschriften in acht neemt. Ook voor het eventueel later verplaatsen van betonplaten hoeft u weinig moeite te doen. Uiteraard zijn wij in staat om betonplaten voor u te leggen, hiervoor verwijzen wij u naar onze pagina transport van betonplaten. Een ander groot voordeel van betonplaten is de prijs. Betonplaten zijn goedkoop, en dit is mede te danken aan de relatief goedkope productiewijze.

Stelconplaten
Als u kiest voor kwaliteit, dan raden wij u de aanschaf van Stelconplaten aan. Stelconplaten beschikken dankzij een unieke combinatie van eigenschappen kwalitatief gezien over een hoger niveau dan normale betonplaten. Deze platen zijn sterk, vlak, strak, en bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting. Stelconplaten zijn in diverse maten verkrijgbaar, en zijn snel een eenvoudig te verwerken. Dit scheelt enorm in de bouwtijd. Bovendien beschikken Stelconplaten over een duurzaamheid die u niet vaak tegenkomt bij betonproducten. Stelconplaten zijn dus ook zeer waardevast. U wilt na een aantal jaren uw stelconplaten verkopen? Dit zal geen enkel probleem zijn, de restwaarde van deze betonplaten is relatief hoog. Stelconplaten kunnen geleverd worden in diverse diktes, met of zonder stalen hoeklijn. Bovendien beschikken wij over grote voorraden, dus levering op korte termijn is geen enkel probleem. Voor ieder probleem is de stelconplaat dus de jusite oplossing.

Wat moet ik kiezen?
De afweging tussen betonplaten en stelconplaten is een belangrijke. Het verschil tussen deze twee betonsoorten is aanzienlijk. Dit heeft vooral te maken met uw persoonlijke voorkeuren. Kiest u voor de kwaliteit en prijs van betonplaten, of geeft u de voorkeur aan de perfectionistische en duurzame eigenschappen van Stelconplaten? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, zodat u een bewuste keuze kunt maken. Wilt u een offerte aanvragen, en op prijstechnisch niveau het verschil zien tussen betonplaten en stelconplaten? Neem gerust contact met ons op, bel naar 0315-324435 of stuur ons een e-mail.

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.