• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Als u een complete mestopslag wenst voor uw paarden of ander dier kan dit zeer goed uitgevoerd worden middels silowanden in combinatie met Mholf betonplaten. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van complete sleufsilo’s op maat. Een sleufsilo’s kan middels diverse soorten silowanden en betonplaten samengesteld worden.

Silowanden zijn doorgaans ongewapend en worden in tegenstelling tot keerwanden en silo keerwanden met de voet naar buiten geplaatst. Door het grotere betonvolume van silowanden zijn deze zeer stabiel en kan een grondwal aan de buitenzijde achterwege gelaten worden. Silowanden worden veelvuldig gebruikt bij het creëren van een mestopslag.

Uiteraard kan een mestplaats ook worden samengesteld middels keerwanden, silo-keerwanden, megablokken, nature blokken  en multiblokken. De silo keerwanden zijn doorgaans voorzien van een hak of “Hiel” .

U kunt altijd een tekening van een gewenste mestplaats bij uw offerte opvragen via ons mailadres [email protected], of door te bellen naar 0315-324435.

Bezoek hier de silowanden pagina met prijzen

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.