• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Dankzij Mholf-Bestrating.nl zullen uw keerwanden getransporteerd en geplaatst kunnen worden op een plek die door u gewenst is. In het hele land leveren wij keerwanden, en plaatsen wij ze ook, mits ze voldoen aan de plaatsingseisen. Transport geschiedt met een vrachtwagen van 16 meter lang, en voor het lossen gebruiken wij een keerwanden klem. Let er op dat de plaats waar wij de keerwanden lossen goed bereikbaar is voor de vrachtwagen. Op een vrachtwagen kan ongeveer 30.000kg aan keerwanden vervoerd worden. Woont u in België? Dan is het maximale transportgewicht 24.000kg. Bel of mail ons voor meer informatie.

Als het zandbed voldoende voorbereid is dan kunnen de keerwanden als extra service direct vanaf de vrachtwagen geplaatst worden. Mocht de ondergrond niet voldoende verhard zijn, zodat het plaatsen onnodige wachttijden oplevert voor onze transportdienst, zullen de wachturen bij de nacalculatie aan u doorberekend worden. Let er op dat de reikwijdte van de kraan beperkt is tot ca. 4 meter bij keerwanden vanaf circa 3000kg.

 Keerwanden plaatsing en transportKeerwanden plaatsing en transport

Keerwanden plaatsen

Mholf-Bestrating.nl zorgt ervoor dat uw keerwanden worden gelost op de plek van keuze*, en ook nog geplaatst kunnen worden op een plaats die u wenst! Mocht u liever zelf keerwanden willen plaatsen, dan kunt u dit doen met onder andere hijshaken/ hijspennen en kettingen, dit is wel afhankelijk van het type keerwand. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact met ons op. Keerwanden tot en met 200cm bevatten hijsgaten van ongeveer 35mm grootte, waardoor het plaatsen voor u makkelijker is gemaakt. Hijspennen zijn bij Mholf-Bestrating.nl te bestellen, u betaalt hiervoor €275,-, en zodra u deze niet meer nodig heeft kunt u ze retour sturen. Wij zorgen er dan voor dat er €225,- aan u gecrediteerd wordt**.

Heeft u vragen over keerwanden, wilt u keerwanden bestellen, of heeft u algemene opmerkingen over onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0315-324435 en via e-mail [email protected].

 *De keerwanden kunnen gelost worden op de plek van keuze mits voldaan is aan de plaatsingseisen. Neem contact met ons op over de meerprijs.

**Wij berekenen een borg voor het huren van onze gecertificeerde hijspennen. Na het retourneren van deze hijspennen wordt deze borg naar u gecrediteerd.

Keerwanden plaatsing en transportKeerwand Antraciet

FraVin International B.V. sluit elke verantwoording uit mocht niet voldaan worden aan gestelde eisen. FraVin International B.V. is in geen geval aansprakelijk voor gevolgschade uit welke oorzaak dan ook.

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.