• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Afwateringselemeten

Bent u opzoek naar een professionele afwatering van de verharding van uw bedrijfsterrein. Dan hebben wij voor u de ideale oplossing in de Molgoot of een Verholen goot.

Molgoot

De Molgoot zorgt voor een afwateringsgoot tussen uw betonplaten. Dit zorgt ervoor dat het regenwater op een vaste plek wordt afgevoerd en voorkomt overtollig water op uw bedrijfsvloer. De kans op verstopping van de Molgoot is klein en schoonhouden is makkelijk. Dit maakt de Molgoot zeer geschikt voor locaties waar veel vervuiling voorkomt. Door de geul in de Molgoot is hij niet geschikt voor vloeren die 100% vlak moeten zijn vanwege bijvoorbeeld heftruck gebruik.

Verholen goot.

De verholen goot voert net als de Molgoot water af op uw bedrijfsterrein. Het verschil is echter dat de Verholen goot dit onder het niveau van uw betonplaten doet waardoor er een vlakke bedrijfsvloer ontstaat. Dit maakt de verholen goot zeer geschikt voor bedrijfsvloeren die vlak moeten zijn voor bijvoorbeeld heftruck gebruik. Dit type goot is geschikt voor relatief schone bedrijfsvloeren.

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.