• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Betonplaten

Betonplaten Mholf-Bestrating

Betonplaten van Mholf-Bestrating.nl kunnen doeleinden dienen in een zeer divers spectrum. Van professionele verharding bij industriële toepassingen, tot toepassingen voor agrariers, betonplaten zullen in vele gevallen uitermate geschikt zijn voor uw terrein. De kwalitatief hoogstaande betonplaten van Mholf-Bestrating geven ieder terrein een uitstekende basis, die u op uw eigen manier kunt inrichten. Naast haar diversiteit staan betonplaten ook bekend om hun flexibiliteit. In vele gevallen kunt u betonplaten gebruiken als tijdelijke verharding. Dit wil zeggen dat u de betonplaten legt, en vervolgens gebruikt voor uw toepassingen. Mocht uw project voltooid zijn, dan kunt u de betonplaten eenvoudig weer verwijderen, en er voor zorgen dat de platen gebruikt worden bij andere projecten. Betonplaten zullen dus in vele gevallen een uiterst duurzame investering zijn.

Betonplaten bij Mholf-Bestrating.nl zijn te leveren in diverse soorten en maten. Naast de populaire afmeting 200x200x14cm, levert Mholf-Bestrating.nl betonplaten in vele grotere of kleinere formaten. Een voorbeeld van een kleiner formaat is de Agriplaat 80x120cm. Deze betonplaat is zeer handzaam, dit is mede te danken aan haar relatief lage gewicht van ongeveer 265kg. Agriplaten worden veelal geleverd met wapening, en beschikken over een aslast van 12 ton. Dankzij haar speciale uitsparingen aan de zijkanten is het plaatsen en verplaatsen van deze betonplaten zeer eenvoudig.

De meeste betonplaten zijn bij Mholf-Bestrating zowel leverbaar met stalen hoeklijn als zonder stalen hoeklijn. Dit betekent dat ook op deze manier de keuze ruim is. Betonplaten zonder stalen hoekrand zullen zorgen voor een strakker uiterljik, maar daarentegen voorkomt u met betonplaten met stalen hoekrand het afbreken van randen, en zorgt u voor voldoende afstand tussen de platen.

Zoals eerder vermeld is de meest populaire betonplaat de 200x200x14cm plaat. Deze plaat kan over een aslast beschikken van 12 of 15 ton, en is eenvoudig in gebruik. De betonplaat is bovendien eenvoudig te plaatsen en verplaatsen, dankzij haar beschikbare hijsgaten op een afstand van één meter. Met een optioneel hijshakenset van Mholf-Bestrating.nl kunt u uw betonplaten eenvoudig leggen, en ook verleggen. De betonplaat 200x200x14cm beschikt hiernaast over de betonkwaliteit C50/C60, dat voorheen bekend stond als B60 betonplaten. Deze betonplaat met afmeting 200x200cm is dus eenvoudig te gebruiken voor het verharden van bijvoorbeeld uw erf, bedrijfsterrein, of kavelpaden. Optioneel zijn deze betonplaten te leveren met dubbele wapening, waardoor de stevigheid en kwaliteit nog eens extra versterkt worden.

Het plaatsen van betonplaten is veelal een eenvoudige klus. Dankzij de beschikbare hijsgaten kunt u met een optioneel hijshakenset en een heftruck, of ander zwaar vervoer, de platen op de geschikte plek plaatsen. Mocht dit voor u niet mogelijk zijn, dan kan Mholf-Bestrating betonplaten tevens vanaf de vrachtwagen plaatsen. Een voorwaarde is wel dat u zorgt voor de voorbereidingen met betrekking tot het bed, hiervoor kunt u bij onze legvoorschriften kijken. Bovendien moet de locatie van plaatsing goed bereikbaar zijn met een vrachtwagen. Op deze manier zullen de betonplaten met uiterste precisie gelegd worden, zodat de duurzaamheid en topkwaliteit van de betonplaten gegarandeerd is.

De aanschaf van betonplaten bij Mholf-Bestrating.nl zorgen dus voor een duurzame en kwalitatief hoogstaande investering, waarmee u jaren vooruit kunt.

Wilt u meer informatie, of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:30-18:00uur, en op zaterdag van 09:00-16:00uur. U kunt ons bereiken via 0315-324435, of via e-mail.

Betonplaten Mholf-Bestrating.nl

Bekijk hier het assortiment betonplaten >

 

Betonplaat 200x200x14cm

Betonplaat 200x200x14cm
12 ton, B45

€69,00   €61,50

Agriplaat 120x80cm

Agriplaat 80x120x12cm
12 ton, B45 

€16,00   €14,25

Betonplaat 200x100cm

Betonplaat 200x100x14cm
15 ton, B55 

€58,00   €49,90

Meer informatie Meer informatie

Meer informatie

© 2024 MHOLF bestrating | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.