Keerwanden

Keerwanden

           
   L-keerwanden       T-keerwanden       Hoek keerwanden       Gebruikte keerwanden

_____________________________________________________________________________________________________


Let op: Afmetingen zijn altijd: lengte x breedte x dikte en op deze website zijn de prijzen exclusief BTW & transport

Betonnen keerwanden

Keerwanden van Mholf-Bestrating.nl worden onder strenge kwaliteitscontrole gefabriceerd. Voor alle typen keerwanden zijn statische berekeningen voorhanden en indien gewenst kunnen deze met het versturen van een keerwanden offerte worden meegestuurd. 

Keerwanden prijzen

Alle keerwanden prijzen zijn "vanaf" en exclusief transportkosten, voor het berekenen van de transportkosten zijn zowel gewicht als afstand twee bepalende factoren.

Informatie pagina's: Keerwanden als erfafscheiding, - Keerwanden langs een kade, - Keerwanden naast, trappen, - Keerwanden als silowand, - Mestopslag keerwanden, - Keerwanden bij talud, - T-Keerwanden bij opslag, Keerwanden verkeersklasse 30, - Keerwanden verkeersklasse 45, - Keerwanden verkeersklasse 60

Keerwanden plaatsen

Onze keerwanden zijn standaard grondkerend uitgevoerd, tegen meerprijs is het mogelijk de keerwanden met verkeersklasse uit te laten voeren. Zo is er keerwand verkeersklasse 30, 45 en keerwanden met verkeersklasse 60 verkrijgbaar. Keerwanden , T keerwanden , Hoek keerwanden en keerwandconstructies kunnen voor vele doeleinden wordentoegepast, zoal

   • opslag van allerlei los te storten materialen zoals grind, zand, ertsen, zout, mest,vervuilde grond enz
   • los- en laadperrons 
   • het opvangen van hoogteverschillen in terreinen
   • opvang van taluds, bijv. bij wegverbreding onder viaducten
   • opsluiting van wegen of wegbermen
   • kademuren en wanden langs grachten en vijvers

Transport en plaatsing van keerwanden.

Een belangrijk deel van de prijs van uw keerwanden wordt bepaald door de kosten van het transport. Om de transport prijs te berekenen is het gewicht van de keerwanden en de afstand bepalend, en hebben we u dus het leveradres nodig. Ook is het mogelijk om de keerwanden direct te plaatsen vanaf de vrachtwagen, klik voor de mogelijkheden op de link Transport en plaatsing van keerwanden.

Wilt u meer informatie over keerwanden? Wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Onze specialisten informeren u met veel plezier over de mogelijkheden, zij maken dan ook graag een gespecificeerde offerte voor u. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.

Op Mholf-Bestrating.nl zijn de keerwanden met de volgende afmetingen aangegeven: Hoogte x Lengte x Voet (breedte). 

Artikelen 1 tot 16 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5