Betonplaten / Stelconplaten


Let op: Afmetingen zijn altijd: lengte x breedte x dikte en op deze website zijn de prijzen exclusief BTW & transport

Betonplaten

De duurzame betonplaten zijn te gebruiken voor binnen- en buitenvloeren inbouw, industrie en landbouw. Ze zijn vooral geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer met hoge draai-, wring- en schuifkrachten rijdt. Maar ook voor andere doeleinden zijn betonplaten geschikt, zoals voor parkeerplaatsen en andere tijdelijke of blijvende infrastructurele toepassingen. Tevens zijn betonplaten te combineren met keerwanden, silowanden, megablokken, multi blokken en nature blokken voor het maken van een sleufsilo. Deze betonplaat is gemaakt van de beste kwaliteit gewapend beton.

De voorbereiding op het leggen van betonplaten vergt enige kennis. Denk hierbij aan de ondergrond, de bereikbaarheid en doel waar u de platen voor gebruikt. Mholf-Bestrating.nl heeft voor u het een en ander op een rijtje gezet waar u aan moet denken. Kijk bij onze legvoorschriften.

Betonplaten prijzen

Let op: Alle prijzen van de betonplaten zijn "vanaf" prijzen, en geldig bij minimale afname van 200 m² . Bij kleinere aantallen kan een toeslag van toepassing zijn  en en worden toegepast. Informeer hierover.

Stelconplaten

Ook orginele “Stelconplaten” bestelt u bij Mholf-Bestrating.nl extra voordelig. De combinatie van eigenschappen van een Stelconvloer is uniek in de wereld van de bedrijfsverharding. Een Stelconplaat vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar, voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan de bekabeling. Ook het meenemen van de Stelcon vloer naar een nieuwe bedrijfslocatie is altijd mogelijk. Een bedrijfsverharding van Stelcon is bovendien oersterk, bestand tegen de zwaarste belasting van bouwverkeer en kranen. Ook zware punt belasting en extreme weersomstandigheden vormen geen enkel probleem. De vloeren zijn geschikt voor zeer uiteenlopende industriële toepassingen.

Wilt u weten wat het verschil is tussen betonplaten en stelconplaten? Bent u geïnteresseerd in de verschillen die invloed op uw aankoop kunnen hebben? Kijk op onze speciale informatiepagina, en laat u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.

U kunt per mail of telefoon (0315-324435) onze stelcon prijzen opvragen of gebruik onze 'offerte-aanvraag' knop.


Artikelen 1 tot 16 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5